Starthjälp i ÅRe Kommun

Våra bärgere utför vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Vi startar din bil

Våra bärgare är samtliga utrustade med snabb och effektiv starthjälp. Våra portabla starthjälpare är lätta att använda och kan användas i svårtåtkommliga utrymmen. Kontakta oss oavett var du står så kommer vi och hjälper dig med starthjälp!

Snabbstart för alla bilar

Det spelar ingen roll om din bil drivs av bensin, diesel, naturgas eller el. Vi startar din bil. Om det skulle vara så att det är ett annat bakom liggande problem gör vi en lättare felsökning, försöker lösa problemet annars kör vi er till närmsta verkstad. 

Verksamhetsorter

Åre - Järpen - Jämtland

Söker du ett företagsavtal inom bärgning & vägassistans?

Åre Bärgningstjänst AB har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner