Vägassistans ÅRe KOMMUN 24H

Våra bärgere utför vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Vägassistans 24H i Jämtland

Hos oss är du i trygga händer, vi har utbildningen, tillstånden, de fordon som krävs och framförallt en erfaren personal som snabbt rycker ut till dig. Utöver bilbärgning har vi möjlighet att hjälpa dig med diverse andra problem som kan uppstå under resans gång.

Fastkörning

Har du hamnat i diket eller kört fast med bilen? Det är lätt hänt om man inte är beredd på halka, dåligt väglag eller om man kör in på små skogsvägar. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om!

Läs mer

Låsöppning

Har du tappat nyckarna eller råkat låsa in dom i bilen? Det kan hända den bästa och oftast när man inte vill. Kontakta Åre Bärgningstjänst AB så kommer vi snabbt ut och hjälper dig.

Läs mer

Jourreparationer

Vi utför en rad olika reparationer direkt på plats. Om vi inte har reservdelar i bilen kan vi lätt plocka upp från verkstad eller leverantör i området. Många gånger är det lättare att lösa problemet direkt på plats.

Läs mer

Starthjälp

Våra bärgare är samtliga utrustade med snabb och effektiv starthjälp. Våra portabla starthjälpare är lätta att använda och kan användas i svårtåtkommliga utrymmen.

Läs mer

Punktering

Att få en punktering är skadligt på alla vis. Vid en punktering kan vi i de flesta fallen laga däcket direkt på plats med hjälp av en plugg, så att du själv kan ta dig till närmsta öppna verkstad i Åre.

Läs mer

Bensinstopp

Åre Bärgningstjänst åkar snabbt ut till er vid eventuellt bränslestopp. Vi har bärgare till hands dygnet runt, året om. Många gånger kommer vi ut med bränsle till dig så att du kan ta dig vidare till närmsta mack.

Läs mer

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA VÄGASSISTANS I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, starthjälp, feltankning, låsöppning, punktering, dikeskörning eller bara fastnat.