Punktering i ÅRe Kommun

Våra bärgere utför vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Hjälp vid punktering 24/7 - året om!

Om du fått punktering försök ställa bilen på en säker plats, men undvik att köra på fälgen. Har du ett reservhjul och har möjlighet att byta däck själv, glöm inte att ställa ut varningstreanglen.

Om du står efter en tyngre trafikerad väg sitt kvar i bilen och kontakta oss. Vi kan då skicka ut en TMA-bil eller en bärgare som på ett bättre sätt kan säkra området.


Vi hjälper till med byte till reservhjul, lättare lagning av punkteringar och om det finns möjlighet kan vi ta med oss ett nytt däck. Har du frågor kan du alltid kontakta oss.

Ta det säkra före det osäkra

Att köra med dåligt tryck i däcken kan vara direkt livsfarligt - både för dig och andra trafikanter. Om du märker att ratten börjar rycka, bilen är mer svårmanövrerad eller att det låter om något hjul. Stanna på nästa rastplats eller mötesplats och bedöm dina hjul.

Verksamhetsorter

Åre - Järpen - Jämtland

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP MED PUNKTERING I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, motorstopp, starthjälp, feltankning, låsöppning, punktering, dikeskörning eller bara fastnat.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner