Motorstopp i ÅRe Kommun

Våra bärgere utför vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Viktigt att tänka på vid motorstopp

Det första du bör kolla om du får motorstopp är om det lyser någon varningslampa eller om du får en felkod. Många gånger kan du läsa om problemet i bruksanvisningen för din bil och kanske hitta en möjlig lösning. Om du inte hittar en lösning så är det bra information för oss att få oavsett.

Våra bärgare har lång erfarenhet och kan många gånger lösa många problem direkt på plats. Är det något som gått sönder eller behöver bytas kan även det göras på plats. Om det är så att vi lätt kan få tag i reservdelen och att vi är säkra på att det är just det problemt är. 

Kan ni öppna alla bilar? 

Inte alltid! Modärna bilar kan ha en mycket avancerade säkerhetslösningar och kan många gånger vara svårt att öppna på plats. Vi erbjuder alltid möjligheten att bärga er bil till närmsta verkstad. Där kan du få hjälp av auktoriserade 

Verksamhetsorter

Åre - Järpen - Jämtland

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP MED MOTORSTOPP I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, motorstopp, starthjälp, feltankning, låsöppning, punktering, dikeskörning eller bara fastnat.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner