Bilbärgning Bydalen | Dygnet runt, året om! - Vi hjälper dig 24H

Våra bärgare har erfarenhet inom bilbärgning och vet hur alla situationer bör hanteras. Vi bärgar alla fordon oavsett fel eller skada.

Bärgning & Vägassistans Bydalen 24H

Vägassistans & Bärgning av erfaren bärgare i Bydalen som samarbetar med alla försäkringsbolag och lokala förtag. Vi hjälper till med starthjälp, punktering, feltankning, bränslestopp och mycket mer. Bara ett lokalt samtal bort. Vi samarbetar med SOS international och Viking Bärgningstjänst. Vi hjälper dig hela vägen.

Åre Bärgningstjänst

Bärgningsstation nära Bydalen

Tel. 0647 - 722 22

 

Jour Bärgare Duved

måndag Dygnet runt

tisdag Dygnet runt

onsdag Dygnet runt

torsdag Dygnet runt

fredag Dygnet runt

lördag Dygnet runt

söndag Dygnet runt

Meddelande - Ej Akut

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Om akut, ring istället på 0647-722 22
Det är inte akut, ni kan kontakta mig inom 36H
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Åre Bärgningstjänst AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vägassistans i Bydalen

Vi hjälper dig om ditt fordon skulle bli strömlöst. Vare sig det är sommar eller vinter så räcker ibland inte strömmen till. Vi har den kraften som krävs för att starta igång er bil både under vinterns kallaste dygn och såklart resten av året. Med en kraftfull startbooster eller startkablar gjorda för vinter så startar det mesta med hjälp av oss!

Bärgning i Bydalen

Du kan alltid känna dig trygg och säker när olyckan varit framme. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om! Oavsett om du tappat nycklarna, fått motorstopp, slut på bränsle eller har råkat köra av vägen, så finns vi här för dig! Behöver bilen bärgas hjälper vi dig, men först försöker vi alltid laga på plats. Välkomna till Åre Bärgningstjänst.

Transport Till Verkstad

Behöver du bärga bilen till verkstad? Åre Bärgningstjänst utför även transporter på alla typer av fordon och maskiner. Med ett stort kontaktnät och flertalet samarbetspartners så transporterar vi fordon och maskiner från Jämtland inom hela Sverige och Norge. Våra bärgare åker ofta till Sundsvall, Åre, Verdalsøra, Östersund & Stockholm.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner