Bärgning i åre kommun

Vi utför bilbärgning i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss. Vår erfarna bärgare har kunskapen och resurserna.

Bilbärgning

Vi på Åre Bärgningstjänst är snabbt på plats för att erbjuda hjälp! Vi utgår från Järpen och Åre men har alltid bärgare ute på vägarna i hela Jämtland. 

Tungbärgning

Vi har en jouröppen tungbärgning som gör att du kan få hjälp vilken tid som helst på dygnet, vilken dag som helst på året.

Terrängbärgning

Fastnat ute på skogsvägarna? Vi har lång erfarenhet av våra skogsvägar och erbjuder terrängbärgning både efter större och mindre skogsvägar.

Skoterbärgning

Kört fast med skotern eller råkat välta? Inga problem! Kontakta oss så kör vi ut till dig och ser till att du på ett eller annat sätt tar dig vidare.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP MED Bärgning I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, motorstopp, starthjälp, feltankning, låsöppning, punktering, dikeskörning eller bara fastnat.