Fordonstransport i åre

Vi utför bilbärgning och vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre kommun. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Biltransport

Boka transport till och från sommarstugan eller arbetsplatsen. Vi transpoterar såväll nyköpta bilar som ska hem som skrotbilar som ska till skroten.

Maskintransport

Behöver ni hjälp med att köra ut maskiner till arbetsplatser eller tillbaka till maskinhallen, kontakta oss! Vi hjälper självklart dig som privatperson också.

Skrotbilstransport

Har du som privatperson eller markägare en bil som inte startar på er tomt? Eller behöver ni transpotera bort övergivna maskiner? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Traktortransport

Vi transporterar traktorer både kort- och långdistans. Behöver ni flytta era maskiner mellan gårdar eller jordbruk? Kontakta oss så hjälper vi er!

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP MED TRANSPORT I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, transport till skada eller bärga fordon till verkstad.