Bärgare lokalt nära dig

När olyckan är framme är det lätt att få panik. Men lugn, då finns vi här. Våra bärgare har erfarenhet inom bilbärgning och vet hur alla situationer bör hanteras. Vi bärgar alla fordon oavsett fel eller skada.

Ring 0647-722 22

Vägassistans i Åre & E14

Vi hjälper dig om ditt fordon skulle bli strömlöst. Vare sig det är sommar eller vinter så räcker ibland inte strömmen till. Vi har den kraften som krävs för att starta igång er bil både under vinterns kallaste dygn och såklart resten av året. Med en kraftfull startbooster eller startkablar gjorda för vinter så startar det mesta med hjälp av oss!

Bärgning i Jämtland

Du kan alltid känna dig trygg och säker när olyckan varit framme. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om! Oavsett om du tappat nycklarna, fått motorstopp, slut på bränsle eller har råkat köra av vägen, så finns vi här för dig! Behöver bilen bärgas hjälper vi dig, men först försöker vi alltid laga på plats. Välkomna till Åre Bärgningstjänst.

Transport Till Verkstad

Behöver du bärga bilen till verkstad? Åre Bärgningstjänst utför även transporter på alla typer av fordon och maskiner. Med ett stort kontaktnät och flertalet samarbetspartners så transporterar vi fordon och maskiner från Jämtland inom hela Sverige och Norge. Våra bärgare åker ofta till Sundsvall, Åre, Verdalsøra, Östersund & Stockholm.

Bärgare ÅRe

Bärgare Duved

Bärgare Järpen

Bärgare Krokom

Krokom

Bärgare Östersund

Bärgare Storlien

Bärgare Stenstavik

Bärgare Strömsund

Strömsund

Bärgare Vemdalen

Bärgare Hjorthagen

Bärgare Flykälen

Bärgare Föllinge

Föllinge

Bärgare Funäsdalen

Bärgare Meraker - NO

Bärgare Granlunda

Bärgare Rönnöfors

Rönnöfors

Bärgare Hede

Bärgare Klövsjö

Bärgare STORSJÖ

Bärgare LJUNGDALEN

LJUNGDALEN

Bärgare Oviken

Bärgare Bydalen

Bärgare FotIngen

Bärgare Valådalen

Vålådalen

Bärgare Åsarna

Bärgare NordHallen

Bärgare Sällsjö

Bärgare Håckrenlägret

Håckrenlägret

Call TOWING now: 0647 - 722 22

Car Recovery in Åre Kommun och Jämtland

Åre Bärgningstjänst AB

Lövtorpsvägen 2i

830 05 Järpen

Orgnr. 559267-4211

0647-722 22

Kontakta oss via mail

Om oss

Våra bärgare utgår från Järpen, Åre, och hjälper dig med Vägassistans, bilbärgning och transport när olyckan varit framme.

I samarbete med

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Åre Bärgningstjänst AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Åre Bärgningstjänst AB.