Bärga bilen till verkstad ?

Behov av bärgning till verkstad? Startar inte bilen? Ring oss dygnet runt på 0647-722 22 och beställ tid och pris för biltransport inom Sverige. Behöver du vägassistans så ringer du vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Åre Bärgningstjänst försöker alltid laga på plats. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort. Vi finns för dig i; Åre | Östersund | Storlien | Järpen | Krokom | Duved

Prisförfrågan bärgning Till verkstad 24H

Vi arbetar dygnet runt med akuta och förbokade biltransporter till privatpersoner och företag. Åre Bärgningstjänst samarbetar med SOS international och Viking Sverige.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Åre Bärgningstjänst AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vägassistans i Åre & E14

Vi hjälper dig om ditt fordon skulle bli strömlöst. Vare sig det är sommar eller vinter så räcker ibland inte strömmen till. Vi har den kraften som krävs för att starta igång er bil både under vinterns kallaste dygn och såklart resten av året. Med en kraftfull startbooster eller startkablar gjorda för vinter så startar det mesta med hjälp av oss!

Bärgning i Jämtland

Du kan alltid känna dig trygg och säker när olyckan varit framme. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om! Oavsett om du tappat nycklarna, fått motorstopp, slut på bränsle eller har råkat köra av vägen, så finns vi här för dig! Behöver bilen bärgas hjälper vi dig, men först försöker vi alltid laga på plats. Välkomna till Åre Bärgningstjänst.

Transport Till Verkstad

Behöver du bärga bilen till verkstad? Åre Bärgningstjänst utför även transporter på alla typer av fordon och maskiner. Med ett stort kontaktnät och flertalet samarbetspartners så transporterar vi fordon och maskiner från Jämtland inom hela Sverige och Norge. Våra bärgare åker ofta till Sundsvall, Åre, Verdalsøra, Östersund & Stockholm.

Läs eller skriv en Recension ... HÄR

" Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!  "

Mattias Yrgård Lerfors

" I had a really good experience being towed with this towing company, I was completely stuck in the mud. Thank you very much!!!! "

Masha Dimitri