Bensinstopp i ÅRe Kommun

Våra bärgere utför vägassistans i hela Jämtland med utgångsort Järpen, Åre. Med våra bärgare är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss.

Snabb hjälp vid bensinstopp

Åre Bärgningstjänst åkar snabbt ut till er vid eventuellt bränslestopp. Vi har bärgare till hands dygnet runt, året om. Många gånger kommer vi ut med bränsle till dig så att du kan ta dig vidare till närmsta mack.

Viktigt att tänka på är att försöka stanna på ett bra ställe, dock är det inte något man alltid kan planera. Kontakta oss så är vi snabbt på plats! 

Våra bärgare har lång erfarenhet och håller sig uppdaterade i problemlösning på både nya och gamla bilar.  Vårt mål är att vi ska kunna hjälpa till utan att behöva bärga er till en verkstad.

Bärgning dygnet runt

Du kan alltid känna dig trygg och säker när olyckan varit framme. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om! Oavsett om du tappat nycklarna, fått motorstopp, slut på bränsle eller har råkat köra av vägen, så finns vi här för dig!

Verksamhetsorter

Åre - Järpen - Jämtland

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT FÅ HJÄLP MED BENSINSTOPP I ÅRE MED OMNEJD?

Snabb Hjälp Dygnet Runt - Berätta vart du befinner dig, ditt regnr kort om ditt problem eller önskemål så kommer vi med en liten eller stor bärgningsbil. Allt från rådgivning, motorstopp, starthjälp, feltankning, låsöppning, punktering, dikeskörning eller bara fastnat.

Suveränt bra hjälp och service hela vägen. De gjorde allt och lite till för att få igång bilen igen. Grymt bra jobb från alla i personalen!

Räddaren i nöden hela två gånger denna vinter då våran bil har strulat i Åre. Otroligt snabb, proffsig och framförallt trevlig bärgare som jag verkligen kan rekommendera!

Otroligt bra service! mycket nöjd med hjälpen. De tänker verkligen med dig och har bra service. Mycket vänlig och mycket kunskap. Verkligen rekommenderas!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Till våra Recensioner