Vi söker en ny chaufför i ÅRE!

Åre Bärgningstjänst behöver en ny chaufför / bärgare med start omgående till verksamheten i Jämtland. Vi utgår från Järpen / Åre och ser därför gärna att du bor i närheten. Alternativt så lägger vi upp ett jourschema med boende i Järpen om man bor längre bort. Tjänsten är tänkt att innefatta ungefär en heltid på timmar, med varierande tider och beredskap. Vi kan också se en så kallad 7/7 tjänst.

Åre Bärgningstjänst utför bärgningar och transporter åt Viking Bärgningstjänst och SOS International i Jämtland, vi utför även mycket transporter av maskiner och fordon i och utanför länet och under vintersäsongen även snöröjning. Arbetet är stundtals hektiskt och väldigt varierande. Vi ser därför att du som söker trivs med ett yrke bakom ratten, uppskattar variation på arbetsuppgifterna, är en fena på kundservice, är bekväm med att fatta egna beslut och har ett högt säkerhetstänk, du fungerar väl med flera bollar i luften samtidigt, förstår det grundläggande i hur fordon fungerar, har en hög arbetsmoral och gillar att hjälpa våra kunder. Du förstår också vikten av fordonsunderhåll och ser det som en naturlig del av arbetsuppgifterna.

Sök jobbet som chaufför

YKB-utbildning
C-kort
Mekanisk erfarenhet
Ingen fil vald

Våra lokala erfarna bärgare utför vägassistans, bärgning och transport i hela Jämtland, vi finns för dig i Åre, Järpen, Storlien, Krokom och Östersund mm. Åre Bärgningstjänst är vi redo dygnet runt, året om. Oavsett skada och försäkringsbolag hjälper vi dig vidare. Varmt välkommen att kontakta oss. Vi samarbetar med Viking Bärgningstjänst & SOS international, många försäkringsbolag. Vi finns för dig och ditt fordon ett lokalt samtal bort!

Vi har dock några krav för att du ska kunna söka hos oss:


* Minst C-kort, gärna CE
* Digitalt Färdskrivarkort
* Giltigt YKB
* Kursen Arbete på väg. (Går att ordna hos oss också)

 

Tidigare erfarenhet av yrket är såklart meriterande men inte avgörande, upplärning och utbildning kommer att ske hos oss! Tidigare erfarenhet av transportyrket eller fordonsyrken är också meriterande.

 

Vi finns att nå på mejl info@arebargningstjanst.se eller på telefon 0733-722333


Tips som leder till att vi hittar den vi söker kommer att belönas med ett stort påskägg och en gratis bärgning i Åredalen med omnejd