OM Åre Bärgningstjänst 

Våra bärgare utgår från Järpen, Åre. Vi assisterar vid alla typer av fel och skador i hela Jämtland. Befinner ni er långt bort men vet inte vem ni ska kontakta hjälper vi er såklart att komma i kontakt med rätt bärgare. Vi hjälper er med bilbärgning i hela Jämtland.

BILBÄRGNING ÅRE

När olyckan är framme är det lätt att få panik. Men lugn, då finns vi här. Våra bärgare har erfarenhet inom bilbärgning och vet hur alla situationer bör hanteras. Vi bärgar alla fordon oavsett fel eller skada.

Kontaktar du oss för bilbärgning kan du alltid förvänta dig en trygg hjälp. För oss är det lika viktigt att hjälpa dig som individ som att förflytta fordonet på ett säkert sätt.

Utöver bilbärgning utför vi även transporter av alla typer av fordon och maskiner. Med vårt gedigna kontaktnät och samarbetspartners så kan vi utföra allt från transport av motorcyklar till tunga trailertransporter av maskiner. Varmt välkommen med din förfrågan.

Verksamhetsorter

Åre - Järpen - Jämtland

Vägassistans i Åre & E14

Vi hjälper dig om ditt fordon skulle bli strömlöst. Vare sig det är sommar eller vinter så räcker ibland inte strömmen till. Vi har den kraften som krävs för att starta igång er bil både under vinterns kallaste dygn och såklart resten av året. Med en kraftfull startbooster eller startkablar gjorda för vinter så startar det mesta med hjälp av oss!

Bärgning i Jämtland

Du kan alltid känna dig trygg och säker när olyckan varit framme. Vi bärgar alla typer av fordon dygnet runt året om! Oavsett om du tappat nycklarna, fått motorstopp, slut på bränsle eller har råkat köra av vägen, så finns vi här för dig! Behöver bilen bärgas hjälper vi dig, men först försöker vi alltid laga på plats. Välkomna till Åre Bärgningstjänst.

Transport Till Verkstad

Behöver du bärga bilen till verkstad? Åre Bärgningstjänst utför även transporter på alla typer av fordon och maskiner. Med ett stort kontaktnät och flertalet samarbetspartners så transporterar vi fordon och maskiner från Jämtland inom hela Sverige och Norge. Våra bärgare åker ofta till Sundsvall, Åre, Verdalsøra, Östersund & Stockholm.

Söker du ett företagsavtal inom bärgning & vägassistans?

Åre Bärgningstjänst har hög kompetens och lång erfarenhet som lokal bärgare inom vägassistans, fordonsbärgning, fordonstransporter, maskintransporter och självklart utmärkt kundservice & larmcentral som svarar 24 timmar om dygnet.